Cliënt
Freddify, DC Klinieken
Jaar

2018

Doel van opdracht
Nieuwe (responsive) website voor het Hiv Behandelcentrum van DC Klinieken. In opdracht van Freddify.
Tools
  • Sketch
  • Webflow
  • WordPress
Deliverables
  • WordPress website

Het Hiv Behandelcentrum had een eigen website nodig

Via Freelancer.nl kwam ik in contact met Freddify. Zij waren gevraagd door DC Klinieken een nieuwe website te maken voor hun Hiv Behandelcentrum. Freddify heeft mij voor deze klus ingeschakeld. Het was een opdracht met een behoorlijk krappe deadline. Eigenlijk had ik drie dagen de tijd om het design te maken en daar een custom WordPress theme van te ontwikkelen.

Het is uiteindelijk alleen een homepage geworden (in eerste instantie was het idee om een one page website te maken), maar uiteindelijk zijn er toch content pagina’s bijgekomen.

De kleuren uit het logo van DC Klinieken zijn de kleuren waar ik in eerste instantie mee ben begonnen. Ik vond dat toch niet echt sprankelend dus heb ik er een mooie contrasterende blauwe bij gezocht 🙂

“Alexander is heel betrokken en betrouwbaar. Hij had voor een spoedklus binnen enkele dagen een mooie goedwerkende website ontworpen en live gezet. We waren er erg blij mee. Daarnaast levert hij ook andere werkzaamheden super goed op, is de communicatie top en de snelheid waarmee hij werkt ook. Hij is echt een aanrader!”

Zinzi van der AarManager Communications Freddify