Cliënt

Zorg van de Zaak Foundation

Jaar

2018

Doel van opdracht

Nieuwe (responsive) website met CMS voor Zorg van de Zaak Foundation

Tools

Sketch
Webflow
Wordpress

Deliverables

Logo
Website

Omdat de Foundation steeds groter werd en daarom een eigen website wilde hebben.

Toen ik een aantal jaar geleden steeds meer interesse begon te krijgen voor webdesign (mede door CSS frameworks als Bootstrap)  kwam de kans om dit ook wat meer in de praktijk te brengen. De Foundation had een website nodig en ik zat in een leertraject.

De eerste versie van de website was een statische Bootstrap 3 gebaseerde website. Niet veel later werd er door het bestuur van Foundation gezegd dat er toch een dynamische website moest komen zodat ze zelf de content en blog bij konden houden. Daardoor was versie twee van de site een WordPress website geworden.

Bekijk website in browser

Alexander heeft voor Zorg van de Zaak Foundation onze website ontworpen, vorm gegeven en onderhouden. Het was ingewikkeld met verschillende projecten, talen, behoeftes van de Foundation en partners en in lijn met de Zorg van de Zaak stijl. Alexander heeft uitstekend werk geleverd – een krachtige website, die van alle onze (internationaal) partners zeer gewaardeerd wordt en precies dat overbrengt wat wij wilden. In het proces was het heel plezierig en efficiënt met Alexander te werken. Alexander heeft voor ons de overstap van een statische website naar WordPress gedaan met uitstekende service en kennis. Alexander kracht is zijn liefde voor detail en zijn hoge kwaliteitseisen. Daardoor wordt zijn websites een geheel, dat overtuigend is.

Dr. Bärbel WeiligmannVoorzitter Zorg van de Zaak Foundation