Skip to main content

Het moest een keer gebeuren. Een website met portfolio online zetten. Zodat ik in elk geval iets kan laten zien als het nodig is. En nu heb ik het eindelijk voor elkaar.

Ooit zei iemand tegen me dat een eigen website het meest moeilijk is om te maken, zeker als je nogal een kritische blik hebt, zoals ik. En dat klopt zeer zeker. Het is eigenlijk nooit goed genoeg, je kunt gewoon niet tevreden zijn. En daar heb ik me nu dus eindelijk overheen kunnen zetten. Na jaren geklooi om iets naar 100% volle tevredenheid te creëren, en dat het dan gewoon niet goed genoeg is voor je gevoel, en dan opnieuw beginnen. Dus, of je hebt niks en je blijft maar proberen, of je slingert uiteindelijk iets het web op om het daarna misschien te kunnen verbeteren. Of niet.

En dat doe ik nu. Het is dus zeker geen perfecte website, hij is niet fantastisch in responsiveness, heck, het is zelfs ‘maar een theme’. Maar het boeit me niet meer eigenlijk, ergens. Ik heb een doel (mezelf laten zien), en dat lukt prima zo. Mijn andere werk kan ik prima presenteren, en daar gaat het om. Ik heb nu zelfs een blog. Mar dit worden ook geen lange verhalen, vaker meer een mededeling, een reminder, een kladblok..

Maar ik ben dus online!

Leave a Reply